o nama • CONFIG

CONFIG d.o.o.

Poštovanje, komunikacija, orijentacija prema kupcima, sigurnost i kvaliteta su vrijednosti koje
svakodnevno komuniciramo prema našim klijentima, trudeći se biti partner u razvoju
njihovog poslovanja.

CONFIG d.o.o.

Poštovanje, komunikacija, orijentacija prema kupcima, sigurnost i kvaliteta su vrijednosti koje
svakodnevno komuniciramo prema našim klijentima, trudeći se biti partner u razvoju
njihovog poslovanja.

jučer

Godine 2004. rađa se ideja o otvaranju informatičke tvrtke. U realizaciju ideje se ide bez velikog kapitala ali sa velikim entuzijazmom. Tijekom godina, uslijed promjena u dinamičnom poslovnom okruženju, mijenjalo se mnogo toga u načinu poslovanja tvrtke međutim entuzijazam je ostao isti. To je ono što je bilo prepoznato od naših klijenta čiji se broj iz dana u dan povećavao.

Uspjeli smo definirati ključno u poslovanju, a to je zadovoljiti potrebe klijenata. Prepoznati smo kao isporučitelj kvalitetnih fiskalnih uređaja, kao i davatelj pravovremenih i kvalitetnih usluga održavanja. Segment u koji smo uložili energiju i znanje je razvoj programskih rješenja na novim tehnologijama za HoReCa kanal.

Stručnost, entuzijazam i požrtvovanost uposlenika tijekom godina, kao i povjerenje klijenata, doprinosi kontinuiranom usavršavanju
programskih rješenja. Slijedeći zahtjeve, potrebe i trendove tržišta tvrtka je rasla. Zapošljavanjem mladih ljudi, ulaganjem u stalno educiranje te stjecanjem vještina i znanja razvijala se naša ponuda, servis i podrška klijentima.

danas

Poštovanje, komunikacija, orijentacija prema kupcima, sigurnost i kvaliteta su vrijednosti koje svakodnevno komuniciramo prema našim klijentima, trudeći se biti partner u razvoju njihovog poslovanja. Imamo preko 60 uposlenih, preko 4000 tvrtki koje imaju implementiranu našu fiskalnu kasu i preko 500 tvrtki koje koriste programska rješenja za HoReCa kanal – ConfigPOS.

︾ MISIJA

Naša misija je stvarati cjelovita i visokokvalitetna rješenja kroz partnerski odnos s klijentima, temeljen na vrhunskoj usluzi i podršci te povezivati ljude i tehnologiju na način koji će revolucionirati njihovo poslovanje.

︾ VIZIJA

Ostati lider među tvrtkama za razvoj i implementaciju softvera, razvijati se brže od tržišta i nastaviti pružati klijentima nova, kreativna i napredna rješenja, te biti podrška u razvoju njihovog poslovanja.

︾ NAŠE VRIJEDNOSTI

Poštovanje, komunikacija, poduzetnički duh, orijentacija prema kupcima, sigurnost i kvaliteta.

ZAPOSLENIH

POSLOVNICA

KLIJENATA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

sutra

Naša najveća vrijednost su naši uposlenici i klijenti koji nam ukazuju povjerenje. Možda nećemo biti prvi u utrci do Marsa, ali sigurno je da ćemo zajedno sa našim klijentima postići sve postavljene ciljeve u realizaciji poslovnih poduhvata. Također, liderska pozicija na tržištu nas obavezuje da ostanemo posvećeni našim vrijednostima, da kreiramo nove i unaprjeđujemo postojeće proizvode, kreiramo trendove, a nadasve, ostanemo siguran i pouzdan partner našim klijentima.

DETALJNE INFORMACIJE

Puni naziv: Config d.o.o. Mostar
Skraćeni naziv: Config
Registarski broj: 1-11408
Porezni broj: 17005011
ID broj: 4227431980001
PDV broj: 227431980001

Temeljni kapital: 2.000,00 KM
Članovi uprave: Ivan Dragoje
Broj žiro računa: 3381002202480858
Poslovna banka: UniCredit Bank d.d. Mostar

Telefon: + 387 36 335 170
Telefaks: + 387 36 335 177
Email: config@config.ba
Web: www.config.ba

Pridružite se našim klijentima koji koriste naša rješenja

želite raditi s nama?

CONFIG D.O.O. MOSTAR

Kneza Višeslava bb 88000 Mostar, BiH
+ 387 36 335 170
+ 387 36 335 177
config@config.ba