o nama • CONFIG

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

CONFIG d.o.o.

Poštovanje, komunikacija, orijentacija prema kupcima, sigurnost i kvaliteta su vrijednosti koje
svakodnevno komuniciramo prema našim klijentima, trudeći se biti partner u razvoju
njihovog poslovanja.

CONFIG d.o.o.

Poštovanje, komunikacija, orijentacija prema kupcima, sigurnost i kvaliteta su vrijednosti koje
svakodnevno komuniciramo prema našim klijentima, trudeći se biti partner u razvoju
njihovog poslovanja.

jučer

Godine 2004. rađa se ideja o otvaranju informatičke tvrtke. U realizaciju ideje se ide bez velikog kapitala ali sa velikim entuzijazmom. Tijekom godina, uslijed promjena u dinamičnom poslovnom okruženju, mijenjalo se mnogo toga u načinu poslovanja tvrtke međutim entuzijazam je ostao isti. To je ono što je bilo prepoznato od naših klijenta čiji se broj iz dana u dan povećavao.

Uspjeli smo definirati ključno u poslovanju, a to je zadovoljiti potrebe klijenata. Prepoznati smo kao isporučitelj kvalitetnih fiskalnih uređaja, kao i davatelj pravovremenih i kvalitetnih usluga održavanja. Segment u koji smo uložili energiju i znanje je razvoj programskih rješenja na novim tehnologijama za HoReCa kanal.

Stručnost, entuzijazam i požrtvovanost uposlenika tijekom godina, kao i povjerenje klijenata, doprinosi kontinuiranom usavršavanju
programskih rješenja. Slijedeći zahtjeve, potrebe i trendove tržišta tvrtka je rasla. Zapošljavanjem mladih ljudi, ulaganjem u stalno educiranje te stjecanjem vještina i znanja razvijala se naša ponuda, servis i podrška klijentima.

danas

Poštovanje, komunikacija, orijentacija prema kupcima, sigurnost i kvaliteta su vrijednosti koje svakodnevno komuniciramo prema našim klijentima, trudeći se biti partner u razvoju njihovog poslovanja. Imamo preko 60 uposlenih, preko 4000 tvrtki koje imaju implementiranu našu fiskalnu kasu i preko 500 tvrtki koje koriste programska rješenja za HoReCa kanal – ConfigPOS.

︾ MISIJA

Naša misija je stvarati cjelovita i visokokvalitetna rješenja kroz partnerski odnos s klijentima, temeljen na vrhunskoj usluzi i podršci te povezivati ljude i tehnologiju na način koji će revolucionirati njihovo poslovanje.

︾ VIZIJA

Ostati lider među tvrtkama za razvoj i implementaciju softvera, razvijati se brže od tržišta i nastaviti pružati klijentima nova, kreativna i napredna rješenja, te biti podrška u razvoju njihovog poslovanja.

︾ NAŠE VRIJEDNOSTI

Poštovanje, komunikacija, poduzetnički duh, orijentacija prema kupcima, sigurnost i kvaliteta.

ZAPOSLENIH

POSLOVNICA

KLIJENATA

sutra

Naša najveća vrijednost su naši uposlenici i klijenti koji nam ukazuju povjerenje. Možda nećemo biti prvi u utrci do Marsa, ali sigurno je da ćemo zajedno sa našim klijentima postići sve postavljene ciljeve u realizaciji poslovnih poduhvata. Također, liderska pozicija na tržištu nas obavezuje da ostanemo posvećeni našim vrijednostima, da kreiramo nove i unaprjeđujemo postojeće proizvode, kreiramo trendove, a nadasve, ostanemo siguran i pouzdan partner našim klijentima.

DETALJNE INFORMACIJE

Puni naziv: Config d.o.o. Mostar
Skraćeni naziv: Config
Registarski broj: 1-11408
Porezni broj: 17005011
ID broj: 4227431980001
PDV broj: 227431980001

Temeljni kapital: 2.000,00 KM
Članovi uprave: Ivan Dragoje
Broj žiro računa: 3381002202480858
Poslovna banka: UniCredit Bank d.d. Mostar

Telefon: + 387 36 335 170
Telefaks: + 387 36 335 177
Email: config@config.ba
Web: www.config.ba

Pridružite se našim klijentima koji koriste naša rješenja

želite raditi s nama?

CONFIG D.O.O. MOSTAR

Kneza Višeslava bb 88000 Mostar, BiH
+ 387 36 335 170
+ 387 36 335 177
config@config.ba