Narudžbe

glavni-izbornik-mob

ConfigPOS podržava svaku operaciju koja je potrebna konobarima i šankerima kako bi se unos narudžbi, naplata i ostalih dnevnih operacija izvršavale brzo, efikasno i točno.

Izgled i dizajn interface-a ConfigPOS sustava pregledan je i jednostavan, što, također, olakšava odvijanje posla svim djelatnicima ugostiteljskog objekta.   Na to sve pozitivno utječe i činjenica da se koristi touchscreen tehnologija, a i za prikaz artikala i odgovarajućih grupa koriste se simboli i sličice proizvoda/ normativa –  sve u cilju olakšavanja i skraćivanja puta od davanja i donošenja narudžbe.

Cilj ConfigPOS sustava jeste da radi posao za svoje korisnike, te da se spriječe pogreške prilikom pravljenja narudžbi (što se često događa prilikom korištenja starom sustava poslovanja u ugostiteljstvu – kada su se narudžbe ručno ispisivale na blokovima).  Korisnicima ConfigPOSsustava glavni je cilj maksimalno uslužiti gosta te pobrinuti se da se on opet vrati u njegov ugostiteljski objekt.

Na brzo izvršavanje narudžbi pri ConfigPOS sustavu uvelike utječe i korištenje mobitela, gdje se samo jednim klikom narudžba prikazuje u šanku/ kuhinji, ovisno o tome gdje je ona namijenjena.  Konobara, pritom, narudžba čeka spremna prije nego se vrati do šanka.  To sve osigurava brzo i efikasno zadovoljenje želja gostiju.

 

stolovi-mob-landscape

 

 

Na stolovima su jasno vidljive informacije o narudžbama, konobarima te ostalim aktivnostima na pojedinim stolovima (primjerice, koliko često se naručuje, koji artikli i sl.).

Bilo da konobar narudžbu vrši preko android uređaja ili POS računala, ona se, u samo par sekundi, printa u kuhinji ili šanku, ovisno o tome gdje je namijenjena. Udaljene narudžbe tako pomažu da se vrijeme iskoristi maksimalno te usluži više gostiju istovremeno.  Na taj način objekt može primiti i opslužiti veći broj gostiju brže i točnije.