Massec: Pomoć u radu ugostiteljskih objekata • CONFIG

Uređaji za pomoć pri inventuri šanka su mala čuda tehnologije namijenjena HoReCa kanalu, a „Config“ d.o.o. iz Mostara je ekskluzivni zastupnik u prodaji za područje BiH. Veliko su olakšanje u radu ugostiteljskih objekata. Zapravo, inventura je skraćena na samo pet do deset minuta, a što je veliki bonus u ugostiteljstvu…

Ugostiteljski djelatnici ih vole jer se inventure šanka uz Massec uređaje obavljaju na najbrži mogući način, s nevjerojatnom preciznošću. Namijenjeni su svima koji posluju u HoReCa kanalu Bosne i Hercegovine. Skraćuju vrijeme inventure šanka i ugostitelji nemaju potrebe za tzv. ručnim vođenjem „Knjige šanka“.

Riječ je o novitetu koji donosi najpreciznije informacije o stanju šanka, pomaže u poslovanju, bilježi trenutno stanje artikala te potrošnju istih.
Popis stanja se obavlja u digitalnom obliku, pa je inventura šanka skraćena na samo nekoliko minuta posla. Inventure nikad nisu bile jednostavnije!

„Massec“ :
– pojednostavljena inventura
– specijalizirana tehnologija za ugostiteljstvo
– jednostavni za korištenje, funkcionalni i moderni
– programska aplikacija za inventuru šanka
– ne zauzimaju puno prostora
– atraktivni i funkcionalni
– papir i olovka padaju u zaborav
– pogodni za sve veličine objekata
– dostupni odmah!

„Config“ d.o.o. posluje u svijetu uslužnih djelatnosti i ističe se profesionalnim pristupom te kvalitetnim inovacijama. Domena poslovanja i usluga svakodnevno se prilagođava tržištu te širi sukladno zahtjevima i potrebama klijenata.
Svoj poslovni put „Config“ je započeo u sektoru fiskalizacije koji je, kroz godine uspješnog poslovanja i tržišta, nadopunjen besprijekorno dobrim softverskim rješenjima te prodajnom djelatnošću.
„Config“ je ekskluzivni distributer „Massec“ uređaja za Bosnu i Hercegovinu